Goodnews.ua


Розмитнення авто на іноземній реєстрації: що депутати пропонують “євробляхерам”

Февраль 02
12:19 2021

Верховна Рада незабаром розгляне ще два законопроекти щодо схеми легалізації авто на іноземних номерах, повідомляє Avtosota.

Днями ВРУ опублікувала законопроекти №4643-д та №4644-д, які пропонують низку змін до вітчизняного Митного та Податкового кодексів. Основною думкою обидвох документів є реалізація єдиної схеми розмитнення для усіх автівок на закордонній реєстрації, які було ввезено на митну територію України до кінця 2020 року.

Якщо конкретніше, то депутати пропонують не враховувати під час процедури розмитнення вартість машини та анулювати обов’язкову сплату мита. Тобто ПДВ тепер базуватиметься лише на акцизному податку, який залежатиме від віку автомобіля, об’єму та типу його двигуна.

Якщо таку схему легалізації «євроблях» буде схвалено, то вартість процедури для власників авто, ввезених до завершення минулого року, становитиме орієнтовно 1 тис. євро.

Такі зміни врешті зобов’яжуть Кабмін прискорити вирішення на міждержавному рівні проблеми зняття із обліку автомобілів в відповідних установах інших країн у дистанційному порядку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Збірна України з футзалу вийшла до півфіналу ЧС-2024, розгромивши Венесуелу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua