Goodnews.ua


Рідкісний 50-річний седан продають за 240 тис грн

Январь 30
00:19 2021

У США виставлено на продаж раритетний седан DeSoto Airflow, що зійшов з конвеєра трохи більше 87 років тому. За авто, яке простояло останні півстоліття в сараї, запросили 8,5 тис. доларів (близько 240 тисяч гривень за актуальним курсом). Про це пише MMR.

Седани DeSoto Airflow випускалися американським виробником в 1934-1936 рр і були для свого часу досить революційними. Справа в тому, що саме цей автомобіль першим отримав зроблені урівень фари, обтічні крила і форми кузова. Останнє рішення, до речі, дозволяло зробити салон більш зручним для водія і пасажирів. Проте, особливим попитом авто не користувалося, а тому було знято з виробництва.

Природно, до наших днів доходять тільки рідкісні екземпляри DeSoto Airflow і один з них нещодавно виставлений на продаж. Седан за 87 років «життя» наїздив всього 29 тисяч миль, або 46,6 тис. кілометрів, і змінив двох власників. Останній власник вкрай рідко експлуатував машину, тому вона майже 50 років здебільшого стояла в сараї.

Збереглося авто досить непогано, але, звичайно, перед тим, як виїхати на ньому на дорогу, потрібно провести як мінімум технічне обслуговування. Джерела зазначають, що у DeSoto Airflow є якісь проблеми з паливним баком і гальмівною системою, а ось, наприклад, карбюратор, власник міняв кілька років тому. Седан може похвалитися всіма «рідними» вузлами і агрегатами, також повністю оригінальний салон. До речі, крісла з машини знімали і зберігали акуратно упакованими окремо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шовковский сообщил, сыграют ли Ярмоленко и Пихаленок против Шахтера

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua