Goodnews.ua


Renault представив оновлений кросовер Koleos

Июнь 06
14:00 2019

Компанія Renault представила модернізований кросовер Koleos – французька модель другого покоління зазнала першого серйозного оновлення з моменту своєї появи три роки тому. Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, вдосконалену мультимедіа і два нових мотора, пише Автотема з посиланням на MMR.

Від попередника кросовер можна відрізнити завдяки більш вираженої радіаторної решітки, збільшеним захисним пластинам днища, а також новою хромованою окантовкою бампера. У стандартне оснащення тепер входить світлодіодні головні фари і задні ліхтарі з 3D-ефектом.

В обробці салону застосували більш якісні матеріали. Інформаційно-розважальний комплекс R-Link2, для якого доступні тачскрін діагоналлю 7 і 8,7 дюйма, тепер доповнено інтерфейсом Apple CarPlay. Список електронних «помічників» поповнився новою системою автоматичного екстреного гальмування, що розпізнає пішоходів.

Renault Koleos отримав два нових дизельних мотора. Перший – 1,8-літровий агрегат – розвиває 150 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Другий двигун об’ємом два літри видає 190 сил і 380 ньютон-метра. Обидва мотори працюють в парі з варіатором і повним приводом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

53-летний Мозли стал чемпионом мира по версии Celebrity Boxing World

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua