Goodnews.ua


Renault представила новий кросовер за $7 500

Январь 31
13:19 2021

Днями з’явилася інформація про те, що на міжнародному авторинку з’явиться бюджетний кросовер марки Renault. Так, автовиробник представив свою компактну модель Renault Kiger, довжина якого дорівнює 4 метри, а колісна база становить 2500мм. Крім того, в зовнішньому вигляді новинки можна відзначити С-подібні задні ліхтарі, а також вигнуту лінію даху і м’язисті крила, і капот. Про це пише MMR.

Крім цього, кросовер має в оснащенні багатофункціональне рульове колесо, сучасну мультимедійну систему з сенсорним екраном і 7-дюймовий кольоровий дисплей цифрової панелі.

Також, автомобіль має підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth і бездротову зарядну станцію. Багажник новинки володіє місткістю на 405 літрів, проте його в будь-який час можна збільшити, просто склавши сидіння другого ряду.

Виробництво Renault Kiger буде вестися в Індії, вона ж стане для нього цільовим ринком. Ціна буде варіюватися в діапазоні від 550 000 до 950 000 рупій ($7500-13000). Продажі стартують навесні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хоффенхайм — Динамо: онлайн-трансляция матча Лиги Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua