Goodnews.ua


Renault Kwid б’є рекорди продажів

Июнь 12
18:00 2019

Компанія Renault підбила підсумки продажів найменшого паркетника марки – Renault Kwid.

Автомобіль неодноразово ставав абсолютним бестселером бренду. За період з 2015 по 2019 рік тільки в Індії було реалізовано рекордну кількість – понад 300 тисяч таких машин. При цьому попит на авто не слабшає, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Останній рестайлінг кросу відбувся 6 місяців тому. Паркетник отримав злегка доопрацьовану оптику, нові бампера і задні ліхтарі з іншою начинкою.

У списку опцій Kwid 2019-го модельного року з’явилися: сучасний інформаційно-розважальний комплекс з камерою заднього виду, подушки безпеки водія і задні датчики паркування.

Під капотом Kwid встановлюються бензинові мотори SCe об’ємом 0,8 або 1,0 літра з віддачею 54 і 68 к.с. відповідно. В якості трансмісії пропонується 5-ступінчаста механіка або «робот» AMT. Привід – виключно передній.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украинский полузащитник провел тренировку с основой Боруссии Дортмунд

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua