Goodnews.ua


Renault анонсував 3 нові доступні моделі

Сентябрь 03
21:01 2020

Нові Sandero, Sandero Stepway і Logan незабаром дебютують на ринку. Офіційна прем’єра добре відомого українцям «тріо» може відбутися в найближчі тижні.

Як відомо, ці моделі існують уже давно і, нарешті, збираються відмовитися від свого коріння Clio другого покоління. Виробник планує перемістити моделі на платформу CMF-B, яку використовують субкомпактні хетчбеки Renault останнього покоління.

Швидше за все, моторна гамма буде запозичена у того ж Clio, за винятком 1,3-літрового бензинового двигуна з турбонаддування, який пропонуватиметься виключно з АКПП.

Основними ж стануть трьохциліндровий 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю від 65 до 100 к.с., та 1,5-літровий dCi потужністю 85 або 115 к.с., що працює на «важкому паливі».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Было невозможно»: Луческу раскрыл причину увольнения из Динамо

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua