Goodnews.ua


Рейтинг найбільш надійніших і ненадійних кросоверів з пробігом

Октябрь 24
18:08 2020

Видання The Daily Mail разом з британським оператором авторинку транспортних засобів з пробігом – компанією Warrantywise представили список найнадійніших і ненадійних кросоверів у віці від 3 до 8 років.

Якщо вірити аналізу, індекс надійності Renault Kadjar дорівнює 95,7%. Даний показник означає, що власники машин даної моделі найрідше приходили зі зверненнями в дилерські центри, а ремонт займав найменшу кількість часу. Експерти помітили, що ціна ремонту Kadjar в разі поломки становила в середньому 349 фунтів, що дещо більше, ніж у однокласників.

Друга позиція в списку найнадійніших кросоверів займається Ford EcoSport з результатом 93,2%. Дана модель володіє найнижчою середньою вартістю ремонту, яка виявилася в кордоні 135 фунтів. Трійку лідерів замкнув Mitsubishi ASX з індексом надійності 90,7%. Також в ТОП-10 безпроблемних кросоверів на вторинному ринку увійшли: Renault Captur, Lexus RX, Suzuki SX4, Dacia Duster, Suzuki Jimny і Toyota Land Cruiser, а замкнув весь список Mercedes-Benz GLE.

Лідером в списку найбільш ненадійних кросоверів став BMW X6 з індексом надійності близько 20,6%. В ході дослідження стало ясно, що близько третини власників за останні п’ять років приходили в сервіси зі зверненням по ремонту, а основною проблемою моделі виявилася ненадійна коробка передач. Середня ціна ремонту X6 склала помітні 1 869 фунтів. Причому BMW X5 з результатом 47,2% посів лише десяту позицію.

Другий рядок антирейтингу дістався Mercedes-Benz GL з індексом 22,4%, а трійку антилідерів замкнув Porsche Cayenne з результатом 25,5%. Крім цього, в ТОП-10 найбільш ненадійних моделей потрапили: Range Rover Sport, Chevrolet Captiva, Range Rover, Audi Q7, Range Rover Evoque і Land Rover Discovery Sport.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цены на хлеб в Украине вырастут: прогноз

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua