Goodnews.ua


Рейтинг найбільш iржaвiючих автомобілів

Ноябрь 21
00:00 2018

A4 оцінили на 4 бали з 5, через недоліки у внутрішній обробці деяких кузовних елементів.

Німецьке автомобільне видання AutoBild повідомило про цікаві дослідженні шведських експертів, в результаті якого було складено список найбільш іржавіючих автомобілів.

Одним з лідерів стала Audi, наприклад, А6 отримала максимум. Проте, A4 оцінили на бал нижче, через недоліки у внутрішній обробці деяких кузовних елементів.

Також на вершині виявився Renault Espace – експерти оцінили використання алюмінію і пластика в кузові, герметичність дна, і антикорозійну обробку воском зсередини.

Але в цілому, рейтинг французьких марок нагадує скоріше маятник – від максимальних оцінок, до “двійок”.

Hyundai i30 і Kia Ceed в середині рейтингу – по три бали з п’яти. На цьому ж рівні виявилися Volvo XC40 и V60, марка яких традиційно вважається особливо стійкою до корозії.

Honda Civic і Citroёn C4 Cactus теж отримали “двійки” і опинилися на дні рейтингу – як пояснили експерти, Civic майже не має захисту днища від корозії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Должен был забивать шесть»: Палмер прокомментировал свой рекорд

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua