Goodnews.ua


Проти частини водоїв готують масовий “терор”

Июль 07
19:00 2018

Стежити за тим, щоб водії фур не розбивали асфальт на дорогах можуть не тільки Укравтодор і Укртрнасбезпека, а й місцева влада. Адже це вони в першу чергу зацікавлені, щоб покриття, побудоване за рахунок місцевих бюджетів, служило як можна довше. У деяких регіонах місцева влада вже перехоплюють ініціативу і самі починають будувати вагові майданчики. Autonews.ua розповідають подробиці.

«Перші двоє торгів на будівництво вагових майданчиків відбулися. Переможців визначено. Фінансування – обласний і міський бюджети. Протягом двох тижнів починаємо будівництво на в’їздах в Дніпро з боку Київської та Донецької трас. Розраховуємо, що до 15 серпня два майданчики будуть готові. І почнеться терор розумників на фурах з перевантаженням. Ми навчимо всіх дотримуватися законів і дбайливо ставитися до інфраструктури», – повідомляє радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік.

На підході завершення торгів по ще двом ваговим майданчикам.

«Зауважте. Ми в черговий раз робимо не свою роботу. В даному випадку ми робимо роботу Укравтодору та Укртрнасбезпеки. Тому що нам не все одно. Спасибі всім платникам податків Дніпропетровської області. Все, що ми будуємо – це сплачені вами податки і децентралізація», – додав чиновник.

Джерело autonews.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Вита Семеренко получила дисквалификацию за нарушение антидопинговых правил

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua