Goodnews.ua


Продемонстрували «сімку» BMW, яка простояла 23 роки в спеціальній капсулі

Март 25
21:22 2020

На порталі eBay був виставлений на аукціон седан BMW 740i (E38) 1997 року випуску. Його пробіг становить всього 255 км.

Унікальність виставленого на продаж BMW 740i в тому, що він все своє життя, тобто 23 роки, простояв в спеціальній капсулі з механічною циркуляцією повітря. На ньому практично не їздили, і його одометр показує пробіг, рівний 255 км.

Продавець баварського седана повідомляє, що автомобіль спочатку був зареєстрований в Німеччині, а його власником була жінка 1927 року народження. Через короткий час BMW 740i переїхав до Польщі до нинішнього власника. При цьому в даній країні автомобіль не ставили на облік, і седан досі зареєстрований на першого власника.

Судячи із представлених фотографій, автомобіль знаходиться в ідеальному стані. Його ніколи не ремонтували, тому всі деталі залишилися оригінальними. Продавець машини відзначає, що в світі більше немає «сімок» тих років в такому відмінному стані.

В оснащенні седана знаходиться 4,4-літровий бензиновий «атмосферник» V8, який видає 286 к.с. і 450 Нм крутного моменту. У парі з силовим агрегатом працює 5-швидкісна автоматична коробка передач і задній привід. Поточна ставка на аукціоні за BMW 740i (E38) 1997 року випуску становить 48 350 євро. Торги триватимуть до 31 березня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Азовському та Чорному морях немає російських носіїв «Калібрів»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua