Goodnews.ua


Придумано новий спосіб боротьби с пияцтвом серед водіїв

Январь 03
12:31 2021

Як показує практика, основними причинами дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкості і нетверезі водії. Аби зменшити кількість «п’яних аварій», в Європі вирішили всі автомобілі оснастити алкотестерами. Це допоможе підвищити безпеку на дорогах. Тож затвердили радикальний план, який містить багато нововведень, інформує sud.ua.

Головним нововведенням є установка алкотестерів в автомобілях. З 2022 року у всіх нових машинах повинен бути алкотестер. До 2024 року пристрій з’явиться абсолютно у всіх транспортних засобах. Перед початком руху водієві необхідно буде «подути в трубочку», а далі якщо тестер покаже наявність алкоголю, авто не заведеться.

Також, в планах розробка системи автогальмування, системи попередження при русі заднім ходом, функції виявлення втоми та інше.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Верховний суд Іспанії лишив у силі ордери на арешт каталонських сепаратистів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua