Goodnews.ua


Представлено електромобіль із запасом ходу 1000 км

Март 23
15:00 2019

Китайська промисловість активно розвиває сектор електромобілебудування. Але за батарейними EV багато хто забуває про іншу перспективну розробку — електромобіль, що працює на водні.

Якщо коротко, всередині таких транспортних засобів є своєрідна електростанція, яка розщеплює водень, виділяючи електричний заряд. З погляду глобальної екологічної ефективності це краще, ніж електромобілі з традиційними АКБ.

Водень — найпоширеніший елемент, але наразі добувати його складно і дорого. Тому ідея має популяризуватися, чого ми і чекаємо найближчими роками.

Нова китайська компанія Wuhan Grove Hydrogen Automobile Co показала свій прототип, який в 2020 році планують відправити на конвеєр.

Головна особливість, окрім екстравагантного дизайну, — запас ходу, який становить 1000 км! Виробник зазначає, що повна заправка триває всього кілька хвилин. Наразі серійний водневий автомобіль, який пропонує найбільший запас ходу, — Honda Clarity із 750 км.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наполи на своем поле легко обыграл Комо

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua