Goodnews.ua


Поліцейські почали складати протоколи за ями на дорогах

Март 15
18:00 2019

Співробітники патрульної поліції відмовлялися складати протоколи на неналежний стан дорожнього покриття.

Про це у Facebook пише голова сільради Єлизаветівки Максим Голосний, пише Автотема з посиланням на Depo.Дніпро.

У селищі Єлизаветівка активісти викликали патрульну поліцію з приводу притягнення до відповідальності балансоутримувачів доріг. Активісти були незадоволені станом дорожнього покриття.

“Представники патрульної поліції спробували пояснили, що не взяли з собою бланків про адмін правопорушення при виїзді на цей виклик, тому можуть лише направити припис балансоутримувачу. після плідної розмови з’явилися бланки і все необхідне”, – пише Голосний.

Патрульні почали складати протоколи з статтею 140 КУпАП “Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку за матч с Гентом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua