Goodnews.ua


Показаний процес утилізації “Гелендваген” і Ferrari

Декабрь 06
23:53 2020

У мережі з’явилося відео, як утилізації піддали позашляховик Mercedes Benz G-Class і суперкар Ferrari 458 Speciale. Незважаючи на те, що це одні з найбільш розкішних і дорогих автомобілів сучасності, їх все ж не пошкодували віддали на знищення – судячи з усього, так зажадав закон.

Відповідний ролик опублікував YouTube-канал Secret Autochanel. Як випливає з відео, обидві машини були розчавлені гідравлічним щупом. Найчастіше так чинять з конфіскованими автомобілями: тими, які були вилучені у власників за рішенням суду за їх неправомірні дії або навіть злочину.

Місце дії, представлене в ролику, не повідомляється, але судячи з номерних знаків на автомобілях в епізоді знищення “Феррарі” мова йде про Великобританію.

Швидше за все, після того, як позашляховик і суперкари були зім’яті маніпулятором, їх відправили під прес, а далі – на переробку металу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Telegram будет раскрывать IP-адреса и номера телефонов: о ком идет речь

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua