Goodnews.ua


Показали рідкісну «Нивy», створену для німецького ринку в 80-х роках

Апрель 04
09:32 2020

АвтоВАЗ раніше поставляв до Німеччини свої позашляховики «Нива», які місцеві дилери вже допрацьовували спеціально для місцевих клієнтів.

В кінцевому підсумку допрацьовані Ниви в Німеччині були найдорожчими автомобілями в Німеччині серед тих, які постачав Волзький автозавод.

Про одну з таких Нив і згадали в мережі. В даному випадку показали один з 150 екземплярів, доопрацьованих дилером Deutsche Lada Automobil GmbH, який створював спеціальні версії.

У них було розширене оснащення, доопрацьований салон і зовнішність, а також розширені колісні арки, особливі колісні диски, а також декоративні елементи.

Ще Нива для німців мала люк на даху і пульт управління магнітолою з дисплеєм і клавішами, який розташовувався праворуч від водія на окремому поручні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Довбик не сумел спасти Рому от неожиданного поражения Эльфсборгу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua