Goodnews.ua


Почали встановлювати знаки, що забороняють дизельні авто

Май 23
21:00 2018

Часткова заборона на проїзд автомобілів з дизельним двигуном буде введена c 31 травня в Гамбурзі, повідомило екологічне відомство міста.

Це перший випадок реалізації прийнятого раніше Федеральним адміністративним судом Німеччини рішення про принципову можливість заборони подібних транспортних засобів у містах у зв’язку з сильним негативним впливом на навколишнє середовище.

Як повідомило відомство, заборона торкнеться двох ділянок вулиць в районі Альтона-Норд. Під нього потраплять всі дизельні автомобілі, які не відповідають стандарту Євро-6. Минулого тижня на ділянках доріг вже були розміщені відповідні знаки і покажчики.

У Гамбурзі на початку 2018 року було зареєстровано 264 тисячі дизельних автомобілів, з них стандартам Євро-6 відповідають 96 тисяч. Таким чином, заборона на рух поширюється на майже 168 тисяч автомобілів місцевих жителів, а також на всі автомобілі з інших частин Німеччини і з-за кордону.

Раніше глава Мінтрансу ФРН Андреас Шойер не виключив, що в Німеччині може бути введена заборона на водіння автомобілів з дизельним двигуном. Федеральний адміністративний суд Німеччини в Лейпцігу ухвалив 27 лютого, що влада німецьких міст мають право самостійно вводити заборону на рух автомобілів з дизельними двигунами з метою захисту повітря від забруднень. Саме в цьому рішенні згадані два міста – Штутгарт і Дюссельдорф.

У грудні минулого року Париж, Мадрид, Афіни і Мехіко пообіцяли заборонити дизельні автомобілі до 2025 року. Одночасно було вирішено надати певні пільги для електромобілів, гібридних і водневим транспортним засобам.

Джерело: mmr.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселона уверенно разгромила Вильярреал — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua