Goodnews.ua


Поїздка партнерів компанії АМАКО на тракторний завод Massey Ferguson у Франції

Июнь 07
11:01 2018

клиенты АМААКО на заводе во Франции фото

Тракторний завод Massey Ferguson у Франції – це центр інженерної та виробничої досконалості, адже з часів його відкриття тут було виготовлено понад 900 000 тракторів, які щорічно поповнюють запаси техніки в більш ніж 140 країнах світу. На заводі в м. Бове корпорація AGCO виробляє трактори Massey Ferguson з двигунами потужністю 75-400 к.с. З конвеєра заводу щорічно сходять близько 14 500 одиниць техніки, 85% якої експортується в інші країни.

В 2016 році даний завод був ще й титулований як «Завод року». Під час даного конкурсу бралися до уваги результати оцінювання підприємств за критеріями ефективності реалізації трансформаційних ініціатив, показників рівня продуктивності, якості, конкурентоспроможності та частки ринку.

Протягом візиту делегація з України на чолі з комерційним директором АМАКО Олегом Гуком та представниками від корпорації AGCO дізналися не лише про принципи роботи заводу, але і безпосередньо про конвеєрну збиральну лінію. Звичайно, окрім екскурсії по заводу всі мали час ознайомитися із визначними місцями Франції.

Поїздка, як завжди, видалася пізнавальною, а наші партнери отримали масу позитивних вражень.

Сообщение Поїздка партнерів компанії АМАКО на тракторний завод Massey Ferguson у Франції появились сначала на Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Промоутер Джошуа сообщил, какой бой ему планируют организовать следующим

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua