Goodnews.ua


Підліток побудував автомобіль за 200 доларів

Январь 01
00:29 2021

Житель столиці Гани Аккри Кельвін своїми силами побудував автомобіль. Машина обійшлася йому всього в 200 доларів.

Примітно, що автомобіліст юний – йому немає і 20 років. Роботи над авто зайняли три роки, адже хлопцеві не вистачало грошей на покупку деталей. Частину матеріалів він знайшов на смітнику.

Так, кузов виконаний зі старих сміттєвих контейнерів і встановлений на саморобний каркас з алюмінієвих труб. Замість решітки радіатора – чорна сітка.

Двері автомобіля піднімаються вгору за принципом «крила чайки». Капот доповнений вентиляційними отворами, а ззаду звертають на себе увагу дифузор і антикрило. У салоні навіть встановлена ​​аудіосистема.

Мотор запозичений у старого мотоцикла, також встановлені мотоциклетні амортизатори. Детальніше про авто – в відеоогляді блогера Drew Binsky, який і виявив чудо-автомобіль.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мбаппе и Кейн обладатели приза Герда Мюллера

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua