Goodnews.ua


Перший український спорт-кар з незвичайним дизайном

Май 18
15:00 2018

Рестайлінг-ательє Proteros показало перший український спорт-кар Proteros Blade Nagual. Презентація відбулася на фестивалі OldCarLand.

У перекладі з англійської назва спортивного автомобіля означає «Клинок Нагваля». Це — астральний воїн. Його основною зброєю є думка.

«Створюючи такий дизайн, ми показати нові межі сприйняття автомобіля як засобу індивідуалізації особистості. Проект виконаний у стилі ретрофутуризму. Нагадує легендарні Lancia Stratos і Lamborghini Cauntach, що мають форму клинка. Автомобіль пофарбували американською фарбою ALSA turquoise blue. Поставили на колеса від Lamborghini Mursielago», — розказує шеф-редактор ательє Григорій Тоболін.

Під капотом автомобіля — двигун MAZDA RX7 FС. Розвиває 210 к.с. Максимальна швидкість — понад 150 км/год. До сотні авто розганяється за 5,5 с.

«Плануємо модернізувати мотор із двохсекційного у трисекційний. Це на третину підніме потужність і розгінну динаміку», — каже Тоболін.

Яким автомобіль буде всередині, поки що не відомо. Його інтер’єр зараз перебуває на стадії проектування.

Рестайлінг-ательє Proteros зробив 2001-го дизайнер Григорій Тоболін. Із давньогрецької Proteros означає «перший».

Джерело: gazeta.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Артета высказался о красной карточке Троссарда в матче с Манчестер Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua