Goodnews.ua


Опубліковані перші зображення нового Mitsubishi Pajero

Февраль 12
16:01 2019

Японський позашляховик Mitsubishi Pajero, незважаючи на весь свій консерватизм і не дуже демократичний цінник, завжди користувався високим попитом. Однак це не скасовує того, що за 20 років його дизайн морально застарів і давно потребує серйозного оновлення. Днями дизайнери взяли справу в свої руки і представили, яким може бути всіма улюблений «Паджеро» в наступному поколінні, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Перше, що відзначили художники в нинішньому Mitsubishi Pajero – вдала форма кузова. Багато в чому саме кузов дозволяє йому досі залишатися одним з найбільш продаваних SUV на ринку. Загалом, основа є.

Далі – деталі. На думку авторів, головною відмінністю нового Mitsubishi Pajero повинна стати яскраво виражена передня частина з «двоповерховою» головною оптикою і масивною радіаторною решіткою. Також напрошується більш складна корма з діодними ліхтарями і запасним колесом, вбудованим в компактний пластиковий кожух під стиль кузова. Колісна база, до речі, зроблена «на виріст», а зайві сантиметри за традицією віддані заднім пасажирам і їхнім ногам.

Як результат, перед нами – сучасний, практичний і як і раніше чоловічий автомобіль з просторим салоном і містким багажником.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Дніпрі кількість загиблих від удару РФ зросла до трьох

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua