Goodnews.ua


Новий український автобус виїхав на маршрут

Февраль 28
20:00 2019

Відомий український виробник автобусів — корпорація Еталон у 2018 році презентував комфортабельний міський автобус I класу — модель А08128. Повідомляє Автоцентр.

Своєрідний за дизайном автобус має довжину 9,44 м. Є три зовнішніх і одне внутрішнє електронно-інформаційне табло, а також зовнішнє і внутрішнє звукове сповіщення. Його салон розрахований на 70 пасажирів, місць для сидіння – 24. Маса спорядженого автобуса не більше 7240 кг, повна конструктивна маса – 12 200 кг. Зручну посадку-висадку людей забезпечує сучасне рішення: на зупинці спрацьовує так званий «кнілінг» – механізм нахилу кузова в сторону тротуару. Двері — широкі, двостулкові, причому задня має зручний, низький вхід.

Згідно з вимогами сьогодення до міських автобусів, його обладнали відкидною апареллю, по якій повинний заїжджати інвалідний візок. Для нього в салоні передбачено спеціальне місце. При наявності такої коляски повна місткість автобуса представляє 68 особи.

Необхідна для міського автобуса характеристика, яка забезпечує комфорт пасажирів, — м’якість ходу. У моделі А08128 це досягається за рахунок пневматичної підвіски з направляючими пристроями: передній пристрій А-образний, задній — важільний.

Як відомо, сучасний автобус, тим більше міський повинен забезпечувати надійний захист навколишнього середовища. На моделі А08128 встановлений турбодизель Ashok Leyland екологічного стандарту Євро 5. Це 6-циліндровий агрегат робочим об’ємом 5,76 л, що має потужність 123 к. с. Контрольна витрата палива при швидкості 80 км/год складає всього 22 л на 100 км. А максимальна швидкість досягає 90 км/год — цілком достатньо для міського автобуса.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Популярность телемарафона среди украинцев снизилась

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua