Goodnews.ua


Новий рейтинг найбільш надійних автомобілів світу 2019 року

Июнь 20
21:00 2019

Автомобілі корейських марок Genesis, Kia і Hyundai отримали звання найбільш надійних у світі 2019 року. Рейтинг склало американське агентство J. D. Power на основі масштабного опитування автомобілістів, пише Автотема з посиланням на ТСН.

У дослідженні повідомляється, що машини Genesis ламалися найрідше. Так, на сотню авто було заявлено про 63 проблеми. На другому місці опинилася Kia, а замикає трійку Hyundai.

Далі четверте, п’яте і шосте місця послідовно отримали американські марки Ford, Lincoln та Chevrolet.

Сьоме і восьме місце отримали японські Toyota і Lexus відповідно. Цікаво, що машини преміального суббренду Toyota, згідно з рейтингом, ламаються частіше, ніж авто для масового ринку.

У всіх перерахованих марок результат краще, ніж середній пу галузі: 93 виявлені проблеми на 100 автомобілів.

Внизу рейтингу розмістилася «німецька трійка» Mercedes, Audi і BMW, а також Volvo і Volkswagen. Замикають список Land Rover і Jaguar.

Експерт J. D. Power Дейв Сарджент вважає, що автоконцернам слід приділяти особливу увагу мультимедійних систем і асистентам водіння. Наразі саме корейські бренди є лідерами у цих сферах, чим і пояснюється їхня першість у рейтингу якості і надійності.

Говорячи про проблеми, з якими стикаються власники щойно придбаних машин, Сарджент ділить їх на кілька категорій. До першої належать локальні проблеми, на зразок виходу з ладу фари, до другої — труднощі з голосовим управлінням, а до третьої — переоцінені водієм можливості напівавтономних систем. При цьому загалом відсоток скарг на нові автомобілі знизився за десять років на 14%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч чемпионата Италии перенесли из-за ливня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua