Goodnews.ua


Новий пікап GMC Sierra AT4 отримав потужний двигун

Декабрь 19
15:01 2018

Представленний навесні нинішнього року пікап GMC Sierra 1 500 нового покоління досить швидко обзавівся версією AT4 з поліпшеною підготовкою до бездоріжжя.

А тепер компанія придумала пакет, названий AT4 Off-Road Performance Package. Він з’єднує всі переваги позашляхової підготовки варіанту AT4 з більш потужним, ніж у нього, бензиновим мотором. Крім ряду інших особливостей шильдик AT4 на Сіеррі означає ліфт підвіски на п’ять сантиметрів, посилені амортизатори Rancho, стандартний помічник спуску з пагорба і перемикач режимів руху Traction Select, захисні пластини під днищем, пише ельАВТО.

Найдоступніша модифікація пікапа Sierra AT4 (від $ 54 695) за замовчуванням комплектується мотором V8 5.3 DFM (360 к.с., 518 Н • м) з поліпшеною системою відключення частини циліндрів Dynamic Fuel Management. У вигляді опції на версії AT4 можна замовити більш продуктивний агрегат V8 6.2 DFM (426 к.с., 624 Н • м). А в нинішній Сіеррі AT4 Off-Road Performance Package така ж атмосферна «вісімка» 6.2 буде ще і форсована до 441 к.с. і 636 Н • м, тобто на 15 «конячок» і 12 ньютон-метрів.

У вигляді опцій до Сіерре AT4 запропоновані кольоровий проекційний дисплей, система навколишнього бачення, автоматичне гальмування з детекцією пішоходів, контроль розмітки і сліпих зон дзеркал, а також вантажна платформа з вуглепластику CarbonPro. У комплекті до мотору йдуть впуск і вихлопна система Performance, а також 18-дюймові легкосплавні колісні диски з шинами Goodyear Wrangler DuraTrac. Як і на вихідній Сіерре AT4, двигун з пакетом Performance Package суміщений з десятидіапазонним «автоматом» і повним приводом, двоступеневою раздаткою і блокуванням заднього диференціала.

Стандартним на всіх Сієрра AT4 є унікальний багатофункціональний задній борт MultiPro з додатковою стулкою, драбинкою і декількома іншими функціями. До слова, агрегат V8 6.2 DFM з серії EcoTec3, який використовується і на Сіерре, і на родинному Chevrolet Silverado, днями увійшов в десятку кращих моторів року за версією журналу WardsAuto. Тепер ми бачимо, що він ще не вичерпав своїх можливостей для покращення. Набір Sierra AT4 Off-Road Performance Package коштує $ 4940 і доступний до замовлення в США вже зараз.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Telegram будет раскрывать IP-адреса и номера телефонов: о ком идет речь

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua