Goodnews.ua


Новий KIA Cerato став агресивнішим і потужнішим

Февраль 12
16:01 2019

Компанія KIA продовжує тестувати седан KIA Cerato нового покоління, а, точніше – його альтернативну версію. До слова, в різних країнах модель має різні назви: Forte в США, Cerato в Європі, а K3 – в Китаї і Південній Кореї. Старт продажів новинки в Піднебесній намічений на літо поточного року, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Як запевняють експерти, «китайська» версія KIA Cerato буде істотно відрізнятися від європейської. Судячи зі свіжих шпигунських фото, машина отримає збільшену решітку радіатора з вертикальними секціями, більш агресивні бампери, перероблену головну оптику і задні фари з LED-матрицями. Також серед особливостей новинки відзначають доопрацьований блок керування кліматом в салоні і велика кількість хромованих вставок.

За попередніми даними, в Китаї KIA K3 2019 модельного року буде продаватися як мінімум з трьома двигунами: двома «турбочетверками» на 1,4 і 1,6 літра (130 і 190 к.с. відповідно) і 1,5-літровим «атмосферником». В якості трансмісії запропонують 6-ступінчасту “механіку”, 6-ступінчастий “автомат” і 7-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Ціни китайського Cerato, як зазвичай, з’являться ближче до старту продажів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Суд з обрання запобіжного заходу Стахіву перенесли на 27 вересня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua