Goodnews.ua


Нові обмеження торкнуться всіх водіїв

Ноябрь 06
09:00 2018

В історичних районах українських міст тепер мають проектуватися виключно підземні паркінги, пише mashyna.com.ua. Про це написав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Європейці дуже переймаються збереженням екологічного стану та історичного вигляду своїх міст, створенням умов для гармонійного міського розвитку. Україна – це теж Європа, тому під час оновлення важливого містобудівного ДБН ми прописали норму, щоб в межах територій з пам’ятками культури та в районах з історичною забудовою проектувалися виключно підземні автостоянки», йдеться у повідомленні.

Оновлений ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування і забудова територій», в якому міститься ця норма, вступив в дію з 1 вересня.

Крім того, згідно з цим ДБН, при розміщенні об’єктів, у тому числі, при будівництві багатоквартирних житлових будинків, у центральних, історично сформованих районах найкрупніших, крупних та великих міст повинні також проектуватися лише підземні гаражі.

За словами чиновника, такі зміни сприятимуть створенню комфортних умов для пішоходів та водіїв.

#якісназміна №394 ✅ – гарні міста завдяки підземним парковкам в історичних районах. Якщо взяти, наприклад, Київ, то…

Опубліковано Lev Partskhaladze П'ятниця, 2 листопад 2018 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гарріс випереджає Трампа на 2%

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua