Goodnews.ua


Несправності в автомобілі, які не потрібно ремонтувати

Октябрь 05
17:17 2019

Експерти автомобільної сфери розповіли про помилки, які часто зустрічаються в експлуатації машини. Виявляється, багато випадків, в яких автомобілісти зазвичай починають ремонт, не є несправностями, і, отже, їх не потрібно ремонтувати.
Іноді транспортний засіб поводиться так, ніби-то якісь його системи і деталі несправні. Однак не варто поспішати розбирати машину, в деяких ситуаціях необхідно ретельно розібратися в причинах цих «ознак». Так, іноді може барахлити акумулятор, що наштовхує на думку про його поломку. У таких випадках не виходить його завести поворотом ключа. Однак експерти радять не поспішати, така проблема властива автомашинам з АКПП при невиставленому в режим «нейтраль» або «паркінг» ручці. Також іноді водії не звертають увагу, що в авто перебуває в режимі заднього ходу або «драйв».

Буває і так, що при управлінні виникає відчуття якоїсь загальмованості ходу рульового колеса, ніби його щось утримує, створюючи перешкоди для прокручування. Часто така неприємність трапляється на поворотах. Це також може бути не поломкою, а всього лише результатом роботи ESP, навпаки, допомагає транспортному засобу щоб не занесло.

Дивні шуми під днищем можуть спонукати негайно вирушати в СТО. Однак їх причиною може бути розширена в процесі нагрівання вихлопна труба. Часто таке відбувається в період холодів. Також не варто хвилюватися при виявленні плям під машиною, це не завжди свідчить про витік рідини. Експерти дають просте пояснення – подібний слід могла залишити і попередня машина, яка стояла раніше в місці парковки.

Відчуття м’якості педалі гальма при тому, що самі колодки були замінені недавно, швидше за все, явище тимчасове. Також і довільний запуск в салоні повітряної рециркуляції може говорити про правильну роботу під час включення заднього ходу. Такий механізм запобігає потраплянню всередину авто вихлопних газів. Також і неможливість повернути кермо при вимкненому запаленні не говорить про несправності, так як в таких ситуаціях може включатися блокування, тому слід спокійно кілька разів повторити процес, при цьому повертаючи ключ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua