Goodnews.ua


Не завадив би українцям: представлено унікальний автомобіль, який допоможе пережити «кінець світу»

Октябрь 14
13:35 2022

У Сполучених Штатах представили новий бронеавтомобіль з повним комплектом захисту. Творцем виступила каліфорнійська компанія Rezvani Vengeance.

Про це повідомляє «Апостроф» з посиланням на видання Freezmi.

Зазначається, що автомобіль Rezvani Vengeance створили на базі позашляховика Cadillac Escalade. Його оснастили великою кількістю різних засобів захисту.

Так, у його дверних ручках вбудовано електрошокери, передбачена димова завіса, встановлено тепловізор. Також є розпилювач сльозогінного газу і захист на випадок електромагнітних перешкод.

Охочі придбати авто — можуть замовити броньовану версію. У комплекті йтимуть засоби індивідуального захисту для пасажирів (бронежилети, каски, протигази).

Стартова вартість автомобіля — 249 тисяч доларів.

Попри те, що авто виглядає, як із фільму-бойовика про фантастику, його творці розповіли, що ставили за мету — «вивести концепт-кар із відеогри на звичайні дороги».

Примітно, що остаточний дизайн автівки пом’якшили, щоб він «вписувався» у проріз підземного паркування та був максимально практичним.

Escalade добре помітний у салоні: кермо з підігрівом, вигнутий OLED-дисплей із 7,2-дюймовою інформаційною панеллю, 14,2-дюймовою цифровою приладовою панеллю, 16,9-дюймовою інформаційно-розважальною системою.

«При цьому салон виглядає не надто розкішно і Vengeance, схоже, навмисно відмовляється від дерев’яної обробки Escalade. Це надає інтер’єру гранично лаконічного вигляду», — зауважує видання.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Потоотделение: важная функция детоксикация организма

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua