Goodnews.ua


Названо найчастіші причини ДТП в Україні

Февраль 27
10:31 2021

У Моторному (транспортному) страховому бюро України (МТСБУ) підрахували кількість виплат по європротоколу за 2020 рік і озвучили найбільш поширені помилки водіїв, які призводять до аварій. Про це повідомляє UaMotors.

За весь минулий рік в Україні водії оформили за допомогою європротоколів 50 272 випадки зіткнень, що перевищило на 5,8% показники 2019 року. А значить все частіше водії прагнуть швидше врегулювати питання на місці події і не створювати складних заторів в очікуванні приїзду патрульних. В результаті на підставі європротоколів страхові компанії виплатили 502,3 млн грн.

До того ж МТСБУ озвучили причини найбільшої кількості випадків ДТП за січень 2021 року:

  • порушення правил маневрування – 5,1 тисяч випадків;
  • перевищення безпечної швидкості – понад 4,2 тисяч випадків;
  • недотримання дистанції – понад 2,1 тисяч випадків;
  • порушення правил проїзду перехресть – 911 випадків.

Крім того, в МТСБУ повідомили, що все частіше водії використовують електронну версію європротоколу, яка була запущена недавно і всі дані можна заповнити або в додатку, або на сайті бюро. У найближчому майбутньому в компанії повідомляють також, що постараються перевести всі врегулювання страхових подій в онлайн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как будут выключать свет 4 июля: ответ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua