Goodnews.ua


Названо 5 найкращих б/в рамних позашляховиків

Январь 02
04:49 2021

Рамні позашляховики в наші дні вважаються зникаючим видом серед автомобілів. Однак, на вторинному ринку вибір поки є. Експерти назвали п’ять кращих б/в рамних позашляховиків за доступною ціною.

Названо 5 найкращих б/в рамних позашляховиків - today.ua

Toyota Land Cruiser 100 (фото вгорі)

Цей легендарний позашляховик випускали в 1998-2007 роках. Дуже надійний, якщо, звичайно, регулярно його обслуговувати. Двигуни нарікань не викликають. Недоліків мало. Серед них — може бути іржа на кузові і рамі.

Mitsubishi Pajero третього покоління

Цю модель випускали в 1999-2006 роках. Антикорозійний захист на високому рівні, претензій до електрикі, трансмісії і незалежній підвісці практично немає. Ось тільки іноді автомобілісти скаржаться, що двигуни примхливі. Тому краще всього купувати версію з 2,5-літровим дизелем, з бензиновим 4G74 або з 3,8-літровим бензиновим мотором.

Chevrolet Tahoe другого покоління

Названо 5 найкращих б/в рамних позашляховиківЦей позашляховик випускали в 2000-2006 роках. Американці на ньому їздять дуже довго. Tahoe відрізняється довговічністю. Двигуни спокійно працюють по 500 тисяч кілометрів, особливо 5,3-літровий бензиновий мотор потужністю 288 к.с.

Nissan Patrol п’ятого покоління

Цей позашляховик з’явився в 1997 році. Його випускали до 2010 року. Двигуни мають великий ресурс, особливо TD42. Одна з головних проблем — можлива корозія.

Toyota Land Cruiser Prado третього покоління

Названо 5 найкращих б/в рамних позашляховиківPrado третього покоління майже такий же надійний, як його «старший брат» Toyota Land Cruiser 100. Головна проблема може бути з корозією. Двигуни і коробки передач надійні і з великим ресурсом, навіть базовий 2,7-літровий.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цены на мясо в Украине выросли: причина

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua