Goodnews.ua


Наступного тижня стартують тендери з закупівлі обладнання для контролю швидкості

Сентябрь 21
18:00 2018

Наступного тижня стартують тендери із закупівлі обладнання для автоматичного контролю швидкості на дорогах. Про це на прес-конференції повідомив Міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент УНН.

«Нарешті після довгих погоджень Бюджетний комітет Верховної Ради затвердив розподіл коштів програми безпеки руху. Це перший транш. І наступного тижня ми стартуємо з тендерними процедурами на близько 1 млрд грн. Зокрема передбачається закупівля автоматичних станцій контролю швидкості», — повідомив Омелян.

Проте, за його словами, щоб контроль запрацював повністю, необхідно ввести відповідне законодавство.

«Я сподіваюсь, що парламент відреагує на ту жахливу статистику щодо кількості смертей на дорогах. І ті речі, які ми пропонуємо щодо автоматичного контролю швидкості, щодо автоматичного вагового контролю та багатьох інших речей, вони будуть враховані і проголосовані у парламенті якнайшвидше», — наголосив Міністр.

Нагадаємо, європейський інвестиційний банк (ЄІБ) допоможе Україні запровадити на законодавчому рівні європейські стандарти проектування доріг з урахуванням їхньої безпеки.

Джерело: УНН

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Запоріжжі пролунали кілька вибухів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua