Goodnews.ua


Наступного року на ремонт доріг виділять майже 60 мільярдів

Сентябрь 12
19:16 2018

У бюджеті на 2019 рік на будівництво та ремонт доріг у передбачено 56 мільярдів гривень(майже 2 мільярди доларів). Цього року на дороги планують витратити 47 мільярдів гривень (1,6 мільярда доларів).

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду 12 вересня розповів про заплановане фінансування. “Наступного року на дорожнє будівництво ми передбачили 56 мільярдів гривень”, — повідомив Гройсман.

В той же час, за його словами на фінансування ремонту та будівництва доріг на місцях буде виділено 17 мільярдів гривень. “75% всього акцизу, який потрапляє (до бюджету — ред.) буде направлено як раз на дороги”, — зазначив прем’єр.

Нагадаємо, що за підрахунками Міністерства інфраструктури, капітальний ремонт 1 кілометру дороги в Україні коштує 10 мільйонів гривень. В Укравтодорі раніше вже повідомляли, що 95% доріг перебувають у стані, який не відповідає нормам та зазначили що для ремонту всіх доріг та мостів України необхідно близько 2 трильйонів гривень (71 мільярд доларів).

Отже, якщо фінансування дорожньої галузі буде продовжуватись такими темпами, то для відновлення українських доріг знадобиться щонайменше 35 років.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нацбанк погіршив прогноз зростання економіки на цей рік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua