Goodnews.ua


Найвигідніші іномарки з автоматичною коробкою передач

Декабрь 25
17:20 2020

Фахівці вирішили підрахувати, які з бюджетних моделей з АКПП є найдешевшими в експлуатації при підрахунку річних витрат на їх ремонт і обслуговування. Про це пише UaMotors.

Для порівняння були взяті французький Renault Logan, корейський Kia Rio і чеський Skoda Rapid. Кожен з них оснащений автоматичною трансмісією і у них є ще одна спільна риса – вартість даних автомобілів складає до 500 тис гривень.

Logan комплектується мотором 1,6 л (102 к.с.), а утримання таких агрегатів зажадає щомісяця біля 7 тис гривень. Корейська KIA Rio оснащується 1,4-літровим мотором на 100 к.с. При цьому модель ще й дорожча, ніж Logan, але щомісячні витрати на його експлуатацію становитимуть біля 6 тис гривень. Ще більш високу вартість має ліфтбек Skoda Rapid з 1,6-літровим двигуном, віддача якого становить 110 к.с. Щомісячні витрати на його утримання обійдуться власникові у 7 тис гривень.

Найдорожча заправка обійдеться для Renault Logan – більше 150 тис гривень за 5 років або за 100 тис. км пробігу. Модель KIA Rio при таких умовах витратить палива всього на 100 тис гривень, а Skoda Rapid – майже також 100 тис гривень. Ще Kia Rio виявиться вигідніша по податках і витратах на техобслуговування, але буде дорожче по страхуванню – тут лідирує Skoda Rapid.

При цьому Renault Logan виявиться трохи вигідніша «корейця» за витратами на страховку. А ось на Skoda Rapid доведеться більше витратитися при покупці шин, оплати податків і проходженні техобслуговування.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Вольфф назвал главную проблему нынешнего болида Мерседес

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua