Goodnews.ua


Найвигідніші автомобілі для пригону в Україну

Декабрь 21
19:00 2018

Привезти в Україну вживаний автомобіль з-за кордону — начебто краща ідея, ніж придбати його в нашій країні. Адже в розвинених країнах умови експлуатації зазвичай кращі — тому завдяки хорошим дорогам, якісному пальному та сервісу вживані авто там у кращому стані, ніж зі значним пробігом в Україні, пише Автотема з посиланням на mashyna.com.ua.

Дешеві європейські авто за $1-4 тис.

Легковий хетчбек або універсал із солідним пробігом у 200-500 тис. км і таким же солідним віком може коштувати навіть в Україні одну-дві тисячі доларів. Трохи «живіші» та новіші (але все одно старші за десять-п’ятнадцять років) коштують уже 3-4 тисячі. Певна річ, всі вони на іноземних номерах і з незрозумілими документами та ще туманнішим майбутнім. Привозять із Литви, Польщі й інших східноєвропейських країн.

Свіжі легкові авто за $6-15 тис.

За такі гроші, навіть враховуючи послуги посередників, сьогодні реально привезти автомобіль зі Західної Європи та розмитнити його за усіма правилами згідно з пільговий тарифом сплати акцизу.

Седани та кросовери за $10-25 тис.

Маючи на руках такі кошти, можна розраховувати на свіже (дво-п’ятирічне) авто з Америки. Придбати його «там» можна за 4-7 тисяч на страховому автоаукціоні, а от привезти, розмитнити та відремонтувати — ще 8-10 тисяч.

Електромобілі за $10-15 тис.

Найбільше електромобілів в Україну везуть зі США, причому з тих-таки страхових аукціонів (биті) або з дилерських аукціонів (цілі). Найпопулярніша модель — Nissan Leaf, трапляються також Tesla, VW Golf, Ford Focus, Fiat 500.

Розмитнення електромобілів — безкоштовне, тож доведеться платити лише за транспортування (800-1500 доларів), послуги брокерів та сертифікацію (300-500 доларів), а також ремонт (якщо він потрібен).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

53-летний Мозли стал чемпионом мира по версии Celebrity Boxing World

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua