Goodnews.ua


Найбільш витравалі автомобілі

Ноябрь 26
13:00 2018

Кожен власник машини хоче, щоб його транспортний засіб прослужило як можна більш довгий термін. Про це пише Хроніка.інфо.

У цьому випадку актуальним стає питання вибору автомобіля, щоб у нього був великий запас витривалості для подальшої експлуатації в руках нового власника.

Існують машини з меншим ступенем надійності, а є з високим ступенем якості. Точної відповіді на питання, який автомобіль варто вибрати для отримання високого ступеня надійності, не існує. Велика частина надійності і готовності до роботи автомобіля залежить від ставлення до неї попереднього власника.

Ford Focus (2007), пробіг становить 500 тисяч кілометрів. За інформацією розробника, у автомобіля є дозвіл на роботу в таксі. Після такої відстані авто абсолютно не може перебувати у відмінному стані.

Nissan Patrol (1999), цей позашляховик японського виробництва також пройшов 500 тисяч кілометрів. Але на його характеристиках це практично не позначилося. В якості силової установки на ньому використовується двигун об’ємом 2, 8 літра і потужністю в 130 к.с. З урахуванням того, що велика частина пробігу пройдена по наших дорогах, це дуже навіть непогано.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку за матч с Гентом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua