Goodnews.ua


Найбільш проблемні автомобілі не старше 5 років

Март 15
23:18 2021

Експерти вивчили автомобільний ринок і склали рейтинг, назвавши найбільш проблемні автомобілі з віком до 5 років. У список потрапили машини не тільки з бюджетного сегменту, а й представники преміум-класу, інформує UaMotors.

Найнижчі оцінки заробив Land Rover Discovery генерації 2015 року. Цей позашляховик в перші роки експлуатації розчаровує власників неполадками електрики, не пов’язаними з силовим агрегатом і проблемами з трансмісією. Крім того, у нього виявляються збої в роботі системи кондиціонування повітря в салоні. Ще одна проблема – це низька якість обробки і лакофарбового покриття.

Другу сходинку посів цей же бренд з моделлю Range Rover Sport, що випускається з 2013 року. У нього нерідко виявляють проблеми з двигуном і електронікою. Викликає нарікання у водіїв підвіска позашляховика і гальмівна система.

Трійку замкнула машина від цього ж виробника – Discovery Sport, що випускалася з 2014 по 2019 рік. У неї в 49% випадків регулярно виникають поломки різного характеру.

Крім того, в цьому списку виявилося дещо не менш дорогих автомобілів і в їх числі Tesla Model S. Низька якість експерти виявили у моделей BMW X6, Mercedes C-Class, Jaguar E-Pace і XJ, а також Porsche Panamera і 718.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг: Я не думаю о том, что меня уволят — мы с владельцами МЮ на одной волне

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua