Goodnews.ua


Найбільш ненадійні авто з пробігом

Январь 08
04:00 2019

Німецька Асоціація технічного нагляду (TUV) опублікувала рейтинг самих ненадійних машин з пробігом, пише Автотема.

Надійність – одне з головних якостей автомобіля, від якого залежить успіх моделі на ринку. Німецька Асоціація технічного нагляду (TUV) склала список самих ненадійних машин з пробігом в віці двох-трьох років.

Примітно, що половину рейтингу самих ненадійних автомобілів, які часто ламаються, зайняли моделі Renault-Dacia, які експерти зазвичай, навпаки, називають одними з найбільш невибагливих на ринку.

Так, за результатами дев’яти мільйонів проведених технічних оглядів з’ясувалося, що найбільш ненадійним автомобілем після двох-трьох років експлуатації є седан Dacia Logan. Майже 15% машин, які пройшли в 2018 році техогляд, мають проблеми з рульовим керуванням, підвіскою, гальмами, вихлопною системою, а також з двигуном і коробкою передач.

На другому місці в рейтингу найбільш ненадійних авто став Renault Clio (12,1% несправних машин). На третьому місці опинився FIAT Punto (11,7%). Замкнули «п’ятірку» автомобілі KIA Sportage і Ford KA – в їх числі дефектними виявилися 11,7% машин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гарріс погодилася на другі дебати з Трампом за два тижні до виборів, він ще не відповів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua