Goodnews.ua


На українських дорогах з’явиться унікальна машина

Февраль 27
13:51 2021

Днями КП «Луцьке підприємство електротранспорту» отримало чотири новеньких тролейбуса «Богдан Т70117» – відмінне поповнення до шести раніше поставлених машин тієї ж марки. Тут вперше на українських тролейбусах встановили інноваційну систему знезараження повітря в салоні. Вона була розроблена фахівцями луцького «автоскладального заводу №1» і в жовтні минулого року отримала патент № 144745, пише «Автоцентр».

Суть винаходу полягає в установці бактерицидних опромінювачів двох типів. Зокрема, в салоні переданого для Луцька тролейбуса знаходяться два бактерицидних опромінювача і два бактерицидних опромінювача-рециркулятора.

Бактерицидний опромінювач-рециркулятор – це пристрій закритого типу, який може використовуватися під час руху тролейбуса, незалежно від присутності або відсутності пасажирів в салоні. Він є абсолютно безпечним і не вимагає провітрювання салону.

Що ж стосується іншого бактерицидного опромінювача, то цей пристрій відкритого типу, який призначений для кварцування салону прямими ультрафіолетовими променями. Використання цього виду знезараження можливо тільки при відсутності людей в салоні: наприклад, на кінцевих зупинках. Застосування безозонових ламп не вимагає додаткових витрат часу на провітрювання салону після кварцування.

Таким чином, установка на тролейбуси «Богдан» запатентованої системи знезараження повітря в салоні допоможе в боротьбі з поширенням коронавірусу та інших небезпечних інфекційних мікроорганізмів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Роналду разыскивает фаната, который хотел с ним сфотографироваться после одного из матчей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua