Goodnews.ua


На українські траси вийшли танки

Январь 28
19:28 2021

Рятувальники задіяли шляхопрокладач БАТ-2 і інженерну машину розгородження для розчищення від снігу ділянки траси Київ-Одеса в Одеській області, повідомляє nv.ua.

БАТ відправили до ділянки біля села Петровірівка Ширяївського району, де через снігові замети й ожеледицю утворився затор з сотні фур протяжністю близько до 4 км, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, ще один інженерний танк відправили для порятунку двох пасажирських автобусів (в одному — 18, в іншому — 13 осіб), які потрапили в снігову пастку в районі Знам’янки Березовського району.

Одеську область з учорашнього дня, 27 січня, засипає снігом. Через сильні снігопади та вітер поліція закрила трасу Київ-Одеса.

Рух транспорту також обмежено на трасах М-16 Одеса — Кучурган, М-15 Одеса-Рені та на всіх автодорогах місцевого значення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ассист Мудрика помог Челси разгромить Барроу в Кубке лиги

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua