Goodnews.ua


На український ринок виходить нова модель автобуса ПАЗ

Апрель 02
10:01 2019

Група компаній АІС виводить на український ринок нову модель автобуса ВЕКТОР NEXT (ПАЗ – 320405-04). Автобус малого класу нового покоління має загальну пасажиромісткість до 53 осіб, включаючи місце для інваліда в колясці (посадочних місць — 19), пише Автотема.

Нова модель отримала покращені технічні, споживчі характеристики, ергономіку робочого місця водія, знижений рівень шуму в салоні і високий рівень кліматичного комфорту.

Автобус має передню і задні двері, які обладнані висувною аппарелью для заїзду інвалідного візка — передає SpecMachinery.com.ua.

ВЕКТОР NEXT комплектується дизельним двигуном ЯМЗ-5344 стандарту Євро 5, обсягом 4,4 л., Потужністю 150 к.с. і 5-ступінчастою МКПП С40 R 13, виробництва ГАЗ.

Колісна формула — 4х2, мінімальний радіус розвороту 7,5 м., Система опалення — автономний рідинний передпусковий підігрівач і 3 салонних обігрівача.

Це універсальна модель як для міських, так і приміських маршрутів. Автобус може експлуатуватися по дорогах з різним типом покриття — йдеться в повідомленні компанії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ассист Мудрика помог Челси разгромить Барроу в Кубке лиги

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua