Goodnews.ua


Мухи зіпсували 2600 нових преміальних позашляховиків

Сентябрь 03
21:01 2020

У нових авто Chevrolet Tahoe, які підготували для поставки дилерам, зіпсувалося ЛФП. Це сталося на автозаводі General Motors на території американського Арлінгтона.

Дослідивши проблему, фахівці компанії GM запідозрили в причетності колонію одноденок. Мова йде про мушок, які мешкають в прилеглому озері. В даному випадку комахами були залишені сліди на покритті машин. Тепер потрібно видалити дефекти, не порушивши свіжу фарбу.

На кузовах всюди були чорні точки, які дуже сильно в’їлися в автомобільні кузова. При цьому неясно як мушки могли так нашкодити транспортним засобам. Є ймовірність, що справа полягає в хітиновій оболонці комах. Одноденки її скидають перед переходом до дорослого життя.

Внаслідок даної проблеми довелося затримати поставку 2600 одиниць Yukon, а також Tahoe. Є інформація, що проблему дуже пізно помітили, тому 100 машин з дефектами все-таки встигли потрапити до дилерів.

Постраждалим дилерам дали інструкції з очищення кузова машини за допомогою засобу для видалення комах. Потім транспортні засоби потрібно вимити очищувачем, а також використовуючи струмінь води високого тиску. Далі полірується фарба і ретельно оглядається за допомогою люмінесцентних ламп.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль установил забавное достижение на стадионе Реала

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua