Goodnews.ua


Mazda готує свій перший електромобіль

Июнь 11
13:00 2019

У найближчі роки бренд Mazda випустить кілька нових автомобілів і силових установок, щоб забезпечити відповідність більш жорстким екологічним нормам щодо викидів CO2 в Європі, пише Автотема з посиланням на MMR.

Виконавців директор Mazda Акіро Марумото підтвердив, що вже в наступному 2020 році компанія представить свій перший повністю електричний автомобіль, а з 2021 по 2022 роки виведе на ринок різні гібридні моделі.

Детальна інформація про майбутній електромобіль Mazda залишається обмеженою, але це буде автономна модель, розроблена окремо від існуючої лінійки Mazda з двигунами внутрішнього згоряння. Крім того, в автомобілі буде використана власна технологія електричної силової установки, а не спільна розробка з Toyota і Denso.

Тим часом Mazda працює над м’якими гібридними версіями свого майбутнього новітнього ДВЗ Skyactiv-X, а також була проведена робота по підвищенню ефективності дизельних двигунів, які використовуються на таких моделях як Mazda 6 і CX-5. На думку Марумото, дизельний мотор в поєднанні з електричним є найбільш ефективним для позашляховиків і великих седанів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Известный испанский певец посмотрел Эль-Класико в компании легенд Барселоны

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua