Goodnews.ua


MASSEY FERGUSON MF 7722 з 5-корпусним плугом. Ідеальне поєднання.

Июль 25
12:05 2018

Метою проведення заходу було визначення фактичної витрати палива та тягових характеристик трактора в реальних конкретних умовах господарства.

MASSEY FERGUSON 7722 працював у агрегатуванні з 5-ти корпусним плугом із загальною шириною захвату 2,25 м Глибина обробітку під час демонстрації в середньому складала 30 см, трактор рухався з робочою швидкістю 9,5 км/год.

Як результат — витрата палива під час обробітку ґрунту склала до 18 л/га та MF 7722 показав відмінні тягові результати. При цьому, трактор працював з довжиною гонів близько 200 м, це вимагало більш частих розворотів, що впливає на середню витрату палива. Результати роботи можна подивитися на відео!

Народна мудрість говорить: “Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!”. Залишається лише додати, що подібні заходи дозволяють буквально помацати своїми руками і випробувати на ділі сучасну високоефективну техніку для роботи в українських полях, побачити всі її переваги і високу економічність. Ці фактори, в кінцевому підсумку, виливаються в збільшення рентабельності сільгоспвиробництва, прискорення окупності витрат і створення більш сприятливих і комфортних робочих умов для аграріїв.

Дізнайтеся більше інформації про трактор MASSEY FERGUSON MF 7722.

Сообщение MASSEY FERGUSON MF 7722 з 5-корпусним плугом. Ідеальне поєднання. появились сначала на Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Он не лидер»: Мареска раскритиковал капитана Челси

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua