Goodnews.ua


Марка Renault показала новий бюджетний електрокар

Декабрь 18
12:00 2018

Французький автовиробник Renault готується випустити електричну модель бюджетного сегмента. Новинка може отримати назву Kwid. Як повідомили авторитетні джерела, серійне виробництво новинки стартує в 2019 році, пише mashyna.com.ua.

У жовтні під час мотор-шоу в Парижі Renault презентувала концепт електрокара в кузові SUV, створивши прототип на основі доступного хетчбека Kwid. Незважаючи на європейський дебют, першими придбати новинку отримають можливість шанувальники марки Renault з КНР.

Зараз відомо, що ходові вогні бюджетник отримає від K-ZE, а задні ліхтарі дещо відрізнятимуться від концепту. Решітка радіатора була замінена спеціальною заглушкою, прикрашеною смугою синього кольору.

Інформації про двигун K-ZE, як і про запас ходу новинки, поки немає. Фахівці очікують, що електрокар зможе долати близько 250 км без підзарядки.

Зарядити хетч можна за допомогою побутової розетки або спецтерміналу. У перелік опцій можуть увійти парктронік, навігатор із системою мультимедіа, а також камера заднього огляду.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

61 обстріл, 108 вибухів, є поранені — Сумщина залишається під прицілом ворога

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua