Goodnews.ua


Кросовери і позашляховики, які найбільше втрачають в ціні

Декабрь 13
20:20 2020

Автомобільні експерти склали список автомобілів, які найбільше втрачають в ціні.

У дослідженні брали участь 5-річні кросовери і позашляховики в категорії «Масові». Лідером антирейтингу в сегменті SUV (B) виявився кросовер Opel Mokka, оснащений 1,4-літровим двигуном в поєднанні з МКПП і системою повного приводу. Індекс залишкової вартості Mokka в даній модифікації становить 55,7%. Таким чином можна підрахувати, що новий автомобіль даної моделі, придбаний в третьому кварталі 2015 року, через п’ять років, буде коштувати на 44,3% нижче за первинну.

У сегменті SUV найбільше втрачає в ціні Opel Antara у версії з 2,2-літровим двигуном, автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Індекс залишкової вартості моделі – 48,2%, а це значить, що за п’ять років кросовер втратив більше половини від початкової вартості.

Серед моделей SUV (E) найнижчу залишкову вартість має Nissan Pathfinder, під капотом якого розташовується бензиновий 3,5-літровий двигун в поєднанні з «автоматом». Через п’ять років залишкова вартість такого автомобіля становить 51,9%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Названы худшие способы борьбы с бессонницей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua