Goodnews.ua


КрАЗ показав велетенський автокран

Август 01
14:00 2018

На адресу Полтавського ГЗК із Кременчуцького автозаводу сьогодні відправлено 25-тонний автокран КС-55713. Перший з двох, замовлених цим постійним клієнтом, давнім стратегічним партнером «КрАЗу», вже невдовзі приступить до виконання поточних завдань комбінату.

Базове шасі, на яке змонтоване кранове устаткування, – серійний капотник КрАЗ-65053 колісної формули 6х4. Кабіна стандартна, тримісна, із пасками безпеки водія та пасажирів. Для комфортної роботи в ній встановлено кондиціонер. Двигун – 375 к.с. Євро-5, рядний із турбонаддувом. КЗП – механічна, гальмівна система – з АБС.

Кранова надбудова КС-55713 обладнана чотирисекційною телескопічною стрілою максимальним вантажним моментом 80 т.м. Довжина стріли до 30 м, аналогічна й висота підйому крюка, максимальний робочий виліт – 27 м, зона роботи -3600.

Для безпечної роботи кранівника автомобільний кран, серед іншого, обладнаний обмежувачем вантажопідйомності, реєстратором робочих параметрів (“чорним ящиком”), пристроєм захисту від небезпечної напруги; пристроєм безпеки ОНК-160С, кінцевими вимикачами робочих рухів механізмів.

Споживачі відмічають переваги автокранів на шасі КрАЗ перед аналогами: високу несучу спроможність, надзвичайну прохідність, стійкість, економічність, простоту і надійність конструкції, велику вантажопідйомність. А традиційне капотне компонування КрАЗів полегшує доступ до обслуговування двигуна при складеній та опущеній у транспортне положення стрілі, дозволяє простіше і надійніше закріплювати гак в передній частині автомобіля. При технічному обслуговуванні двигуна не потрібне відведення стріли крана в бік, що, на відміну від безкапотних аналогів, надає додаткові зручності водієві.

Друга одиниця замовлення ПГЗК – аналогічна кранова установка, відправиться до гірників Горішніх Плавнів вже у кінці наступного місяця.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ямаль: Барселона — лучший клуб мира

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua