Goodnews.ua


КрАЗ Modular – новий проект українського модульного позашляховика

Май 27
21:00 2018

Сьогодні ПАТ «АвтоКрАЗ» активно працює над вантажівками середнього і малого тоннажу. А як щодо компактних багатофункціональних транспортних засобів, які можна було використовувати як позашляховики для активного відпочинку, автомобілі-евакуатори і навіть як броньовані розвідувальні машини.

Виявляється, такий проект є, і називається він «Позашляховик KrAZ Modular з модульною системою кузовів».

Основна ідея нового проекту – максимально здешевити виробництво і максимально розширити асортимент модифікацій. Позашляховик із нестандартно великими колесами, в якому передня частина (моторний відсік, лобове скло з передніми стійками і підвіскою коліс), рама і задня підвіска представляє одне ціле. Покупцеві надається можливість змінювати кузови-модулі на свій розсуд, купуючи їх у міру потреби.

А тепер найцікавіше. «Позашляховик KrAZ Modular з модульною системою кузовів» це дипломний проект студента Запорізького Національного Технічного Університету – Володимира Коваля, інформує співтовариство «Українські автомобілі» на своїй сторінці в Фейсбук. Виявляється, його батько працював свого часу на НТЦ «ЗАЗавтотехніка» і Володимир вирішив піти за його стопами. Хочеться вірити, що проект KrAZ Modular отримає продовження.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Эмбиид: В этом году я хочу подойти полностью здоровым к плей-офф НБА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua