Goodnews.ua


Кращі седани з високим дорожнім просвітом: ідеальні для України

Март 12
23:30 2021

При виборі автомобіля для експлуатації на дорогах України потрібно звертати увагу на дорожній просвіт. Фахівці склали список седанів з найвищим кліренсом, пише «Автосота».

Друге покоління Citroen C4 потрапляє в список автомобілів з великим дорожнім просвітом. Кліренс моделі становить 17.6 см. Салон просторий, тому можна з комфортом розміщуватися всій сім’ї.

Ще один автомобіль, представлений на ринку України, – Datsun On-DO. В оснащенні пропонується система переднього приводу. Дорожній просвіт досягає 18.5 см. Якщо завантажити автомобіль повністю, кліренс зменшиться до 16.8 см.

Peugeot 408 – ще один варіант для експлуатації на дорогах нашої країни. Це седан для сімейних поїздок, який відрізняється стриманим дизайном і просторим салоном. В оснащенні – практичний двигун. Дорожній просвіт тут становить 17.8 см.

Один з найпопулярніших автомобілів з Європи – Skoda Rapid. Модель запам’ятовується зовнішнім виглядом і добротними технічними параметрами. Кліренс автомобіля становить 17 см.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ассист Мудрика помог Челси разгромить Барроу в Кубке лиги

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua