Goodnews.ua


Компанія Porsche зробила дуже “крутий” подарунок

Июнь 11
19:00 2018

До свого сімдесятирічного ювілею фірма Porsche приготувала собі стильний подарунок – кабріолет Porsche 911 Speedster.

Поки машина позиціонується як концепт-кар, але, швидше за все, в недалекому майбутньому вона буде випускатися невеликою серією. Porsche 911 Speedster є трохи видозміненим кабріолетом Porsche 911 Carrera 4, який обзавівся вуглепластиковими крилами, кришкою багажника і аеродинамічною панеллю в задній частині кузова.

Повноцінного даху машина не має, а в разі негоди вручну натягується простенький тканинний верх, який кріпиться на рамці вітрового скла. Саме скло було трохи зменшено в розмірах, як і бічні стекла. Щоб підкреслити спадкоємність поколінь, машина отримала двоколірне забарвлення кузова, трохи змінені передні фари, 21-дюймові колісні диски, які кріпляться центральною гайкою, ретро-дзеркала в металевому корпусі і металеву «пробку» паливного бака.

Розробники посадили машину на жорстку дієту – крім кузовних панелей з вуглепластика, автомобіль також обзавівся полегшеними сидіннями з карбоновим каркасом, вихлопною системою з титану, сидіння другого ряду взагалі були «ампутовані», та ж доля спіткала мультимедійну систему і кондиціонер.

«Серцем» автомобіля є запозичений у Porsche 911 GT3 чотирьохлітровий атмосферник потужністю 500 к.с. з яким агрегатується шестиступінчаста механічна КПП. Динамічні характеристики машини поки невідомі, але, судячи з усього, Porsche 911 Speedster буде володіти жвавим характером.

Джерело: mmr.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фибромиалгия: 10 способов проявления — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua