Goodnews.ua


Китайці розробляють двійника Hyundai Santa Fe

Август 06
20:00 2018

Китайський автовиробник прославився копіюванням дизайну практично всіх найвідоміших моделей світових виробників і тепер в його плани входить випуск двійника Hyundai Santa Fe. У Мережі вже з’явилися фотографії новинки, яка вже проходить дорожні випробування.

По знімках можна відзначити, що кроссвоер отримає головну оптику, як у Santa Fe четвертої генерації. У салоні новинки встановлять ультрасучасний інформаційно-розважальний комплекс з величезним тачскріном.

За наявною інформацією, китайський клон оснастять 1,5-літрової турбированной силовою установкою потужністю 150 к.с. від Mitsubishi. Пару агрегату складе 6-швидкісна МКПП або варіатор CVT. Привід – тільки передній.

Серійна версія кросовера Landwind повинна бути презентована до кінця поточного року. Продажі новинки повинні стартувати на початку 2019 року.

Джерело: mmr.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Закарпатті відкрили модульне містечко для переселенців

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua