Goodnews.ua


Кім Чен Ин показав світу свій лімузин, володіти яким йому заборонено

Апрель 30
16:00 2019

Схоже, лідеру Північної Кореї байдужєе на міжнародні ембарго і санкції ООН. Кім Чен Ин під час візиту до Росії “засвітив” заборонені броне-лімузини Mercedes-Benz Pullman і Maybach 62S, пише Автотема з посиланням на Авто24.

Вищий керівник КНДР, очільник партії, армії та народу, Нова зірка, Блискучий товариш, геній серед геніїв, маршал КНДР – це офіційні титули лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, що править з 2011 року, успадкувавши владу від батька.

Через закриту зовнішню політику і постійну військову агресію з боку Північної Кореї, на неї були накладені економічні санкції ООН, які, окрім іншого, включають заборону на продаж у країні предметів розкоші. Звідки ж тоді узявся Mercedes-Benz Pullman? Та ще й у супроводі Maybach 62S.

Такі лімузини коштують більше мільйона доларів, а їх продаж здійснюється за спецзамовленням, Daimler декларує строгий відбір клієнтів. Однак представник компанії заперечує, що німецький концерн будь-коли вступав у стосунки з Кім Чен Ином.

“Ми не маємо ділових зв’язків з КНДР вже більше 15 років і строго дотримуємося ембарго, тож не знаємо, як ці транспортні засоби потрапили в Північну Корею”, – заявила прес-секретар Daimler Силке Моккерт агентству Associated Press.

Найімовірніше, лімузини потрапили у автопарк Кім Чен Ина через “треті руки”. До того ж, у лідера Північної Кореї є чудовий приклад для наслідування в особі нового друга – президента Росії. У Daimler же підкреслили, що ретельно відстежують увесь експорт, однак вторинний ринок знаходиться поза зоною їх компетенції.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин — в старте Реала на Эль-Класико

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua